Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جواد رضوی رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سومین وبینار تخصصی «حمایت از بیمه‌ شدگان بیکار شده سازمان تأمین اجتماعی در مواجهه با کرونا» که توسط موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: در گذشته فرآیند ثبت درخواست بیمه بیکاری به طور کلی به صورت دستی انجام می‌شد و در واقع این کار در ۲۵ استان کشور با مراجعه حضوری به ادارات کار و ارائه مدارک صورت می‌گرفت و در هفت استان دیگر توسط کاریابی‌ها و دفاتر کاریابی انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در واقع مراجعه حضوری در تمام فرآیند‌ها شرط اول برقراری مقرری بیمه بیکاری بود. در شرایط کرونا برای انتقال از یک روش کاملا حضوری به روش کاملا الکترونیکی با سختی‌های بسیاری روبرو شدیم.

وی با بیان اینکه از ۱۵ اسفند ۹۸ مباحثی چون دورکاری کارکنان، نیمه تعطیل شدن دفاتر کاریابی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در وزارتخانه مطرح شد، افزود: هر متقاضی بیمه بیکاری طبق قانون حداکثر ۳۰ روز فرصت داشت برای ثبت درخواست اقدام کند، حال با توجه به این محدودیت‌ها باید چه می‌کردیم تا فرد بیکار شده متضرر نشود؟

رضوی ادامه داد: بنابراین راه اندازی سامانه اینترنتی در دستور کار قرار گرفت، در نهایت مأموریت طراحی سامانه‌ای با قید فوریت به سرانجام رسید و تعداد کثیری از مشمولان ثبت نام کردند. همچنین در بانک اطلاعاتی موجود در سازمان تأمین اجتماعی، مشمولانی که ۳ درصد حق بیمه بیکاری را پرداخت کرده بودند مشخص شدند و افراد با ورود کدملی و کدکارگاه متوجه می‌شدند و به آن‌ها اعلام می‌شد که مشمول بیمه بیکاری هستند یا خیر.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه متقاضیان باید فهرست ساده‌ای را تکمیل و ثبت درخواست را انجام می‌دادند، اظهار کرد: برای مدیران کل استانی و حوزه ستادی وزارتخانه و تأمین اجتماعی این امکان فراهم شده بود که آخرین آمار ثبت نام شدگان را در لحظه مشاهده و دریافت کنند.

وی گفت: اولین بار بود که امکان دسترسی به چنین آماری فراهم شده بود. در مواجهه با موضوع کرونا دولت اقدامات حمایتی دیگری را برای مشاغل آسیب دیده که مشمول بیمه تأمین اجتماعی نبودند نیز درنظر گرفته بود و حجم زیادی از تقاضا را در این سامانه شاهد بودیم. به همین علت در همان ابتدا چک کردن و تطبیق اطلاعات افراد، جایگزین رسیدگی‌های کارشناسی و بررسی‌های دستی شد. تجربه حاصله از راه اندازی این سامانه در دوران کرونا این بود که استان‌های ما تا حدودی با این روش آشنا شدند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه به موازات سامانه بیمه بیکاری، طراحی سامانه جامع روابط کار هم در دستور کار قرار گرفت، گفت: اکنون همه متقاضیان می‌توانند پس از احراز هویت، مابقی موارد را در حوزه روابط کار درخواست و آن را به ثبت برسانند و امکان پیگیری پرونده نیز وجود دارد و فرآیند‌ها تا انتهای کار از جمله برقرای مقرری، اعلام شماره حساب و ... پیش بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: این یک فرصتی بود که کرونا در اختیار ما قرار داد و در کنار موضوع بسیار ناراحت کننده‌ای به نام بیکاری و سایر مسائل و تبعات مزبور، این امکان در حال حاضر فراهم شده است که افراد بتوانند به راحتی همه خدمات در حوزه روابط کار را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید

خدمات غیر حضوری بهانه‌ای برای سودجویی در روزهای کرونایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه شدگان تامین اجتماعی بیمه شدگان بیمه بیکاری رئیس مرکز فناوری اطلاعات کار و رفاه اجتماعی تأمین اجتماعی بیمه بیکاری روابط کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان

ستاد تبلیغاتی صدا و سیما اعلام کرد مناظره و فیلم‌های تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که پیشتر در صدا و سیمای مرکز آبادان ضبط و تهیه شده در بازه زمانی تبلیغات رسمی یعنی از فردا (۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت) به روی آنتن شبکه آبادان می‌رود.

فیلم‌های تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای نامزد‌ها روزانه در ساعات ۷ و سی دقیقه، ۱۵ و سی دقیقه و ۲۳ و سی دقیقه از شبکه آبادان پخش می‌شود همچنین ویژه برنامه مناظره‌های نامزد‌ها در ساعات ۱۱، ۱۸ و یک بامداد از سیمای آبادان تقدیم مخاطبان خواهد شد.  

نوبت پخش فیلم های نامزدها بر اساس حروف الفبا و بصورت چرخشی خواهد بود.  

در آبادان در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۴ نامزد برای راهیابی به بهارستان رقابت می‌کنند.

انتخابات در ۸ حوزه از جمله آبادان به صورت تمام الکترونیکی انجام می‌شود، در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری