Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:36:01 GMT

حذف دفترچه درمانی و اجرای نسخه الکترونیکی پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۴۸۹۲

حذف دفترچه درمانی و اجرای نسخه الکترونیکی پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر امیری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: بر این اساس بیمه‌ها موظف شدند که سیستم پرونده و ارجاع الکترونیک اجرا کنند و در سازمان تأمین اجتماعی این موضوع اجرا شد.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۶ تمام مراکز ملکی کلیه فرآیندهای ویزیت داروخانه و آزمایشگاه بر بستر الکترونیک اجرا شده، افزود: تشکیل پرونده الکترونیک بیمار در مراکز ملکی یکی از مزایای این طرح است و تقریباً ۶ ماه گذشته هر هفته پیرامون این موضوع جلسه داشتیم و ظرف این چند ماه ۸ برابر ظرفیت اینترنت این سامانه افزایش پیدا کرد و در کا کشور بین ۶۵ تا ۶۸ درصد از نسخ صادر شده به صورت الکترونیک در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری با بیان اینکه در فارس با توجه به استقرار پزشک خانواده و اتصال به «سامانه سیب:، گفت: این موضوع فرصت خوبی است که زیرساخت لازم برای ارائه خدمات فراهم شده و به صورت شبکه ای مستقر است و با توجه به اینکه سامانه سیب مربوط به وزارت بهداشت است تلاش شده است که سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه سیب تا پایان اسفندماه جاری به یکدیگر متصل شوند.

به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس، از این پس دفترچه درمان تأمین اجتماعی صادر نمی‌شود و تمام کارها از طریق سامانه نسخه الکترونیک اجرایی می‌شود و بیمه شدگان تأمین اجتماعی می‌توانند از سامانه ۱۴۲۰ در این خصوص مسائل بیمه‌ای خود را پیگیری کنند.

وی از اتصال بین سامانه نسخه الکترونیک و «سیب» خبر داد که پزشکان خانواده هم در فارس می‌توانند از آن سامانه استفاده کنند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس ضمناً عنوان کرد: چند راهکار برای حق بیمه‌های مراکز درمانی در نظر گرفته شده است که تهاتر حق بیمه یکی از راه‌های آن به شمار می‌رود.

امیری تصریح کرد: با اجرایی کردن این فرآیند و پرداخت به موقع به مؤسسات خصوصی بدهکار نیستیم و با بیمارستان‌های خصوصی تا به ابتدای آذر ۹۹ تسویه حساب شده است.

وی از تسویه حساب با پزشکان خانواده تا پایان دی سال جاری خبر داد و در ادامه به موضوع شیوع کرونا در استان فارس اشاره کرد و گفت: ۱۹۰۴ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی بستری داشتیم و تا ۷۰ تخت در اختیار بیماران کرونایی بود.

امیری با اعلام اینکه ۲ نفر از همکاران در بخش درمان تأمین اجتماعی به جمع شهدای سلامت پیوستند، اظهار کرد: ۴۷۴ نفر هم به این بیماری دچار شدند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس همچنین از ساخت ۲ درمانگاه در شهرهای زرقان و فیروزآباد خبر داد و گفت: ظرف ۲ ماه آینده کلنگ درمانگاه مهر را به زمین خواهیم زد.

وی اضافه کرد: بحث نسخه الکترونیکی از آرزوهای نظام سلامت بود و از سال ۹۷ ضعف‌های سیستم گرفته شده است و این اتفاقات باعث می‌شود تا از قاچاق دارو جلوگیری شود.

امیری با تصریح اینکه نسخه الکترونیکی بیش از ۶۵ درصد ضریب نفوذ در کل کشور دارد، اظهار کرد: مرجع ابلاغ و تصویب هرگونه تعرفه در نظام سلامت کشور، شورای عالی بیمه است.

همچنین جمعیت تحت پوشش بالغ بر ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر می‌باشد و ۴۵ درصد جمعیت استان تحت حمایت‌های پوششی درمان تأمین اجتماعی هستند که یا به ۲۲ مراکز ملکی و یا به مراکز طرف قرار داد در سطح استان که بالغ بر ۲۹۰۰ مرکز می‌باشد مراجعه است

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس سپس به موضوع مشکلات دارویی در استان فارس اشاره کرد و گفت: گاهی نوساناتی در تولید دارویی کشور وجود دارد و کم و زیاد شدن اقلام دارویی شکل می‌گیرد اما در مراکز ملکی خود با دارا بودن انبار مرکزی، به گونه‌ای فعالیت می‌کنیم که به کمبود برخورد نکنیم.

وی با این حال، اظهار کرد: در رابطه با سایر بخش‌ها، تابع دستورالعمل‌های علوم پزشکی برای توزیع دارو هستیم که از حیطه ما خارج است.

امیری با اعلام اینکه مهر پزشک خانواده به منزله اعتبار برای استفاده از تسهیلات پزشک خانواده است، افزود: در اگر فردی از استان فارس به استان دیگری برود، باید فرانشیز بیشتری پرداخت کند که علت آن است، فرانشیز پزشک خانواده در فارس توسط دولت تأمین می‌شود اما در سایر استان‌ها وجود ندارد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس از پیوستن ۵ استان دیگر به سیستم ارجاع خبر داد و گفت: در سال ۹۸ حدود ۸۰ درصد رضایت عمومی مردم از طرح پزشک خانواده وجود داشت.

کد خبر 5159974

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز تامین اجتماعی فارس دفترچه بیمه اکبر امیری ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان بوشهر زلزله شیراز مشهد کرونای انگلیسی اردبیل شهید لیگ برتر فوتبال ایران مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس نسخه الکترونیک پزشک خانواده مراکز ملکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، دکتر مسعود وثوق، مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان با حضور در برنامه تلویزیونی «چرخ» به مرور دستاوردهای پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در زمینه پزشکی بازساختی و ژن درمانی، پیشینه ژن درمانی، خاموش‌سازی ژن‌ها و تأثیر هوش مصنوعی بر ژن درمانی و سرمایه‌گذاری در این حوزه پرداخت.

در این برنامه دکتر مسعود وثوق به زبانی ساده و شیوا مفاهیم پیچیده حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی را تشریح کرد و گفت: اکنون ژن درمانی و پزشکی ترمیمی نقطه عطفی در تاریخ پزشکی جهان است؛ چرا که زمانی متصور بودیم برای بیماری‌های ژنتیکی درمانی وجود ندارد اما امروزه تحقیقات نشان داده توانمندی درمان برای بیماری‌هایی مانند تالاسمی و دیستروفی عضلانی وجود دارد.

وی در ادامه گفت: یک شرکت با حدود هفتاد نفر پرسنل پژوهشگر و تحصیل کرده در حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی می‌تواند به اندازه فروش نفت خام خیلی از کشورها درآمد کسب کند که کاملاً با درآمد نفتی برابری می‌کند و ما امروز از نظر نیروی انسانی مستعدترین و پویاترین پژوهشگران را حداقل در منطقه خاورمیانه داریم که نیازمند بررسی و سرمایه‌گذاری است.

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان خاطرنشان کرد: ایران نیز باید بیشتر در این حوزه سرمایه‌گذاری کند؛ چرا که با سرعت سرسام آوری در حال سالمند شدن هستیم و می‌طلبد تا سیاستگذاران و سرمایه گذاران در این حوزه پزشکی – درمانی ورود پیدا کنند. البته بخش خصوصی تا حدودی فعالیت در این زمینه را شروع کرده اما هنوز نیاز داریم تا در این حوزه به صورت کلان تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری شود.

کد خبر 6094154 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید