Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ،سید مجتبی اکرم مدیر درمان تأمین اجتماعی سمنان در جلسه کمیته استانی بررسی اجرای برنامه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی سمنان  ضمن بیان اینکه طرح نسخه الکترونیک و حذف دفاتر درمانی به‌منظور تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان انجام می‌شود، ابراز داشت: هم‌اکنون ۹۳ درصد نسخه صادره در استان سمنان به‌صورت الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن بیان اینکه با اجرای طرح نسخه الکترونیک سالانه از مراجعه‌های بسیار به واحد‌های اجرایی تأمین اجتماعی کاهش پیدا می‌کند، افزود: تاکنون ۶۴۴ پزشک عمومی و متخصص، ماما و دندان‌پزشک در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک ثبت‌نام کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان بابیان اینکه در استان ۴۵۴ پزشک، ۶۴ دندان‌پزشک و ۳ ماما نسخه را به‌صورت الکترونیک صادر می‌کنند، ابراز داشت: قطعاً با پیوستن مراکز درمانگاهی و بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی به سامانه نسخه الکترونیک شرایط ارائه خدمات به بیمه‌شدگان سازمان بهبود خواهد یافت.

اکرم بابیان اینکه طی دو ماه فروردین و اردیبهشت سال جاری انجام تراکنش در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک پنج برابر نسبت به سال گذشته بیشتر ثبت‌شده است، تصریح کرد: صدور نسخه الکترونیک طی بازه مذکور در قیاس با مدت مشابه سال قبل ۲۰۰ درصد رشد داشته است.

او  ضمن بیان اینکه در فروردین و اردیبهشت سال جاری ۹۵ هزار و ۷۰۰ نسخه الکترونیک توسط پزشکان و دندان‌پزشکان صادرشده است، افزود: طی این بازه زمانی علی‌الحساب بیش از پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به پزشکان و یک میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال به داروخانه‌ها بابت نسخه الکترونیک پرداخت شده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی مراکز درمانی نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • شلیک به یک پزشک در خوزستان
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بهادری جهرمی: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند